טוען את הפורטל…
לבירור פנו למנהל המערכת ברשת.
הקישור יתעדכן מיד אצל כל העובדים. הדביקו את כתובת הכניסה לתוכנה, כפי שהיא מופיעה בשורת הכתובת בדפדפן.
משתמש חסום יראה הודעה שאין לו גישה במקום הפורטל.
השם נשמר רק בדפדפן שלך.
שומרים את פרטי הכניסה פעם אחת, ומהפעם הבאה הכניסה לתוכנה נעשית כמעט מעצמה.
שמרו סיסמאות רק במחשב האישי שלכם, לא במחשב משותף.
גלוי רק לך. כשההגדרה פעילה, העובדים יראו כאן הנחיות למנהל הסיסמאות במקום ההנחיות לדפדפן.